23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı
23 Nisan 2019

99. Yılını Kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Sarıoğlan'da coşkuyla kutlandı. Programa Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım, Cumhuriyet Başsavcısı Çağrı Keçecioğlu, İlçe Emniyet Amiri Osman Soylu, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Duman, Milli Eğitim Müdürü Şahabettin Kırdük, Siyasi Parti temsilcileri, Kurum müdürleri, Stk temsilcileri, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Hükümet Konağı önünde Atatürk anıtına çelekn sunularak başlanılan törende saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile devam edildi. Cumhuriyet ilköğretim okulu bahçesinde gerçekleştirilen ikinci programda öğrencilerin hazırlamış olduğu gösteriler, şiirler sergilendi. Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım yarışmalarda başarılı olan öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Cumhuriyet ilköğetim okulu bahçesinde gerçekleşen programda öğrenciler örgü düzeninde Türk bayrağı oluşturdular. Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Dolayısı ile ilçemizde gerçekleştirilen programların hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi, idarecilerimizi emeklerinden dolayı kutluyorum. Kurtuluşumuzun mimarları olan aziz şehitlerimize ve gazilerimize minnetlerimi belirterek. Tüm vatandaşlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. "dedi.