HABERLER
Header Resmi
Alamettin 'Güvenlik toplantısı'na giden ekibe buz engeli...
30 Aralık 2016

Sarıoğlan Kaymakamlığına da vekalet eden Akkışla Kaymakamı İhsan Emre Aydın başkanlığında Alamettin mahallesinde gerçekleştirilmesi planlanan 'Güvenlik toplantısı' yoldaki yoğun kar yağışı, tipi, sis ve gizli buzlanma nedeniyle iptal edildi. Bazı araçların yolda kalması sırasında Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız ve beraberinde bulunan belediye ekibi, araçların güvenli geri dönmesi çalışmalarına yardımcı oldu.
Sarıoğlan'ın en uzak mahallelerinden biri olan, Sivas ve Yozgat ile sınır Alamettin mahallesinde 'güvenlik toplantısı' yapılması planlandı. Ancak yola çıkan ilçe kaymakam vekili, belediye başkanı, meclis üyeleri ve ekipler, ağır kış şartları nedeniyle fazla riske girmek istemedi. Yolun virajlı ve rampa olması da riski artırınca 'Güvenlik toplantısı'nın başka bir tarihte yapılması kararlaştırılarak, giden ekiplerin yeniden ilçeye dönmesi kararlaştırıldı.
Bu arada, kayan ve riske giren bazı kamu araçlarının güvenli bir şekilde ilçeye dönmesi için yapılan çalışmaları Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, başkan yardımcısı Bahri Aktar ile Belediye Meclis üyesi Mehmet Tatlı'da izledi.
Bu haber 1621 kez okundu.
Son Haberler
SARIOĞLAN BELEDİYESİ
Şenyurt Mah. Kayseri Cad. No:20 Sarıoğlan / Kayseri
0352 811 20 14
ULAŞIM ( Kroki )
Google Haritalar üzerinden Belediyemize en kolay şekilde ulaşabilirsiniz...
Web tasarım Medyatör