Bakarcak, Şenyurt ve Güzelyazı Mahallelerinde Asfalt Hazırlığı
4 Ağustos 2017

Sarıoğlan İlçe merkezi asfalt hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Sarıoğlan Belediye Başkanı Yusuf Akbulut, "Büyükşehir Belediyesinin destekleri ile hazırladığımız program doğrultusunda ilçe merkezimizde asfaltlama çalışmaları için çalışmalarımıza Bakarcak mahallemizden başladık. Zemin Hazırlama çalışmalarımız tamamlandıktan sonra, baypas malzemesi ile düzeltme işlemi yapılacak daha sonra sertleştirme, ziftleme çalışmaları aşamalı olarak yapılacak, İlk etapta  5 km asfalt sıcak bütümlü satıh kaplama şeklinde olacaktır. Daha sonra Planlamalarımız da sıcak asfalt yapılmasını düşündüğümüz yerlerin hazırlıkları da yapılmaya başlanacaktır. Çalışmaların aksamaması için ekiplerin çalışma bölgelerine araç, gereç, tarım alet ve makinelerinin bırakılmaması konusunda halkımızın gerekli duyarlılığı göstereceğinden eminim. Daha iyisini, daha güzelini yapmanın gayreti içerisinde çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Yapılacak olan asfaltın İlçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.