HABERLER
Header Resmi
Banliyö hattı için önce düzenlendi, sonra asfaltlandı
27 Temmuz 2016

Hafif raylı sistemin banliyö hattıyla entegre olması ve Yeşilhisar'dan Sarıoğlan'a ulaşması için büyük mücadele veren Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız'ın talimatı ile demiryolu hattı ve hemzemin geçit üzerinde son düzenleme yapıldı. Düzenleme çalışmaları, asfaltlama çalışması ile tamamlandı.
Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, Sarıoğlan merkezden geçecek olan banliyö hattının tersine göçü hızlandıracağını, bunun için zaten büyük mücadele verdiklerini açıkladı. Sarıoğlan ilçe sınırlarında doğup büyüyenlerin mümkünse nüfuslarını Sarıoğlan'a aldırmaları ile ilçenin kalkınmasının daha hızlanacağını belirten başkan Yıldız "Şu an ki en büyük sorunumuz nüfusun azalması. Biz bunu tersine çevirir isek gelirlerimiz artacak, kalkınmamız, örnek ve model olmamızın önü açılacak" dedi.
Belediye ekipleri bu çerçevede, Mehmet Özhaseki caddesi üzerinde bulunan hemzemin geçit üzeri ve çevresinde, hem asfaltlama hem de yaya yolları için düzenleme çalışmaları yaptı. Çalışalar bu bölgede asfaltlama ile tamamlandı.

Bu haber 1407 kez okundu.
Son Haberler
SARIOĞLAN BELEDİYESİ
Şenyurt Mah. Kayseri Cad. No:20 Sarıoğlan / Kayseri
0352 811 20 14
ULAŞIM ( Kroki )
Google Haritalar üzerinden Belediyemize en kolay şekilde ulaşabilirsiniz...
Web tasarım Medyatör