BAŞKAN ALİ OSMAN YILDIZ, PALAS PAZARINI GEZDİ
25 Ekim 2016

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, bölgede yaşayan tüketici, üretici ve esnafın sorunlarını, isteklerini, önerilerini dinlemek için sık sık mahallelerde kurulan pazar yerlerini geziyor, incelemelerde bulunuyor.

Son olarak Palas mahallesinde kurulan pazarı gezen başkan Ali Osman Yıldız, halkın yoğun ilgisi ile karşılaştı. Mevsimlik sebze-meyvelerin fiyatlarına ve kalitesine bakan, özellikle halkın ‘pahalı’ dediği ürünlerin fiyatlarını inceleyen başkan Yıldız, esnafla konuştu. Mahalle halkı ve alışverişe gelenleri dinledi. Bazı istek ve önerileri not etti, bazılarına ise yerine getirme sözü verdi.

Herkesin bir yanının üretici 99 yanının tüketici olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, kaliteli ürün ve ucuzluk konusunda hassas olduklarını açıkladı. Başkan Yıldız, mahallelerde kurulan pazar yerlerinin modern pazarlara kavuşturulması için uğraştıklarını da tekrarladı.