Başkan Ali Osman Yıldız ?Nöbetimizi Sarıoğlan?da rekor finalle tamamladık?
11 Ağustos 2016

Sarıoğlan?da 27. Gün önce Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız?ın anonsu ile başlayan ?Demokrasi nöbetleri? rekor finalle tamamlandı. Başkan Yıldız ?Türkiye?de ilçe bazında Demokrasi?ye sahip, darbelere karşı çıkan ilk ilçe olduk. Ülkesini, bayrağını seven siz hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Palas ilçesinde gerçekleştirilen son ?Demokrasi nöbeti?nin sonuncusuna ilçe Kaymakamı Hasan Doğan, Garnizon Komutanı Eyüp Budak, Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, Emniyet Amiri Adnan Yılmaz, AK Parti ilçe Başkanı Ahmet Cerit, Belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Herkesin bu başarısız darbe girişimi ile Dünyada dönen oyunları, çarkları artık daha iyi gördüğüne dikkat çeken Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, bu girişimin Türk milletini adeta birbirine kenetleyerek bir ?hayır?a da vesile olduğuna tekrarladı. ??Büyük bir tehlikeyi milletçe omuz omuza atlattık” diyen başkan Yıldız şunları söyledi.

??Bu meydanları hep birlikte doldurarak taçlandırdık. Bizi bölmeye çalışanlar hiçbir zaman amaçlarına ulaşamadı, ulaşamayacaklar da. Bugünde burada hiçbir siyasi görüş gözetmeksizin Sarıoğlan halkı ve ilçemizde yaşayanlar olarak bir araya geldik.

Şu an tüm Türkiye?de halk, meydanları böyle doldurarak, vatanlarını koruyor, sahip çıkıyor. Gerçekleştirilmek istenen darbenin sebebi Türkiye?nin önünü kesmek. Türkiye?nin gelişmesini istemeyenler, kalkınmanın önünü kesmek için, yüce Türk milletinin bütün değerlerine sebep çıktığı için, muassır medeniyetler seviyesine yükseldiği için istemezler. Birkaç çapulcu bizim ne askerimizi ne emniyet gücümüzü lekeleyemez. Lanet olsun bu Fetullah terör örgütüne, lanet olsun onları koruyanlara.

Son nefesimize kadar ezanlar için, bayraklar için devam edeceğiz. Elbette her işte bir hayır var' diyoruz. Bu işten de biz hayır çıkarıyoruz. Devlet içerisine sinmiş bu hainleri bu olayla görmüş olduk. Darbe kalkışması sırasında ve bugünde şehit olan, yaşamını kaybedenlere Allah?tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılara acil şifalar dilerken, bu darbe kalkışmasını hazırlayanları, destekleyenleri de bir kez daha şiddetle lanetliyor ve kınıyorum.”

Daha sonra ?Demokrasi nöbeti?ne katılanlara ekmek arası etli döner ve ayram ikramında bulunuldu.