Başkan Bekir Ayyıldırım, MHP İlçe İstişare toplantısına katıldı
23 Ekim 2021

Sarıoğlan Belediye Başkanımız Bekir Ayyıldırım MHP İlçe istişare toplantısına katıldı. Toplantıya MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, İl Başkanı Adnan İncetoprak, İl ve ilçe yönetim ve divan kurulu üyeleri, STK temsilcileri, Mahalle muhtarları katıldı. İstişare toplantısında ilçemizin ihtiyaçları, sıkıntıları, yapılması gerekli Çözüm bekleyen işleri masaya yatırıldı. Başkan Bekir Ayyıldırım ;”Milletvekillerimiz, İl yönetimimiz, ilçe yönetimimiz uyum içerisinde çalışarak ilgili kurumlarımızla koordineli olarak çalışmaktayız. İlçemizi sabırla çalışarak, emekler hale birlikte getirdik. Yine hep birlikte uyum içerisinde yürütecek ve koşturacağız. İlçemizin çözüm bekleyen sıkıntılarımız var. Toki konusunda, Hastane konusunda, Su konusunda sıkıntılarımız var. Ulaşım konusunda Büyükşehir Belediyemizle koordineli çalışıyoruz. Güneş Enerjisi Sistemimiz yapılmaya başlanmıştır. Gençlerimiz için projelerimizi hayata geçiriyoruz. Doğalgaz İçin İlçe Merkezimiz ve iki mahallemiz için protokol imzaladık. Sizlerin de destekleriyle daha iyi hizmet etmek için çalışıyoruz.”dedi.