Başkan Bekir Ayyıldırım Esnaf Ziyareti
8 Ekim 2020

Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım'dan Esnaflara ziyaret. Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım, Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Bakır, Meclis Üyeleri Mustafa Baydan, Ahmet Uzun ve Fenişleri Müdürü Kazım Uçar ile birlikte sarıoğlan esnafına ziyaret gerçekleştirildi. Esnaflarımızın istek ve şikayetleri ve talepleri konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Bekir Ayyıldırım; "Pandemi sürecinde Esnaflarımızın durumları hakkında bilgi aldık. Belediyemizden istekleri ve taleplerini dinledik. Belediye çalışmalarımız konusunda bilgilendirdik. Vatandaşlarımızla bu süreç içerisinde bir araya gelmek istememize rağmen, bu covid-19 pandemisi yüzünden bunları ertelemekteyiz. İnşallah bu günlerin bir an önce bitmesi ile normal sürecimize kavuşuruz. Esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı hijyen, maske ve mesafe konusunda dikkatli olmaya davet ediyorum. Tüm vatandaşlarımıza sağlıklı günler diliyorum."dedi.