Başkan Bekir Ayyıldırım'dan Recep Bağlamışa Ziyaret
16 Eylül 2020

Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım, Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Recep Bağlamışı makamında ziyaret etti. Sarıoğlan'ın tarımsal kalkınmasının daha üst seviyelere çıkarılmasını sağlamak için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını söyleyen Başkan Ayyıldırım "Sarıoğlan Ziraat odası başkanı Kazım Güneri ile birlikte Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Sayın Recep Bağlamışı ziyaret ettik. İlçemizin zirai faaliyetleri ve ihtiyaçları ve durumu konusunda fikir alışverişinde bulunduk. İlçemiz çiftçilerinin toprak analizlerinin yapılmasında çok uygun şartlarda yapılacağı sözünü aldık. Gerekli taleplerin oluşması durumunda üretici çiftçilerimize her türlü desteği de vereceklerinin sözünü aldık. Gerekli çalışmaların başlatılması için çiftçilerimizin daha kaliteli üretim yapmak ve ürün çeşitliliğini artırmak adına, Ziraat odası başkanlığımızla iş birliği içerisinde çalışmalarını ve ilçemizin tarımsal kalkınmadan aldığı payın da artırılmasını sağlamak istiyoruz. Desteklerinden dolayı Ticaret Borsası Başkanımız Recep Bağlamış Başkanıma çiftçilerimiz ve ilçem adına Teşekkür ediyorum." " Üretimi ve istihdamı artırmak için çalışmalarımız devam edecektir." dedi.