HABERLER
Header Resmi
Başkan Yıldız, ekibi ile asfalt yapılacak yolları inceledi
6 Kasım 2016

Soğuk ve yağışlı havaların giderek kendini göstermeye başladığı şu günlerde Sarıoğlan Belediyesi'de 'daha az sorunlu yollar' olması için belirlenen yollarda asfalt öncesi çalışmaları hızlandırdı. Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, başkan yardımcısı Bahri Aktar ve ekibi ile asfalt yaplacak Bakarcak, Şenyurt, Güzelyazı mahallelerindeki cadde ve sokaklardaki çalışmaları yerinde inceledi.
Sarıoğlan Belediye başkanı Ali Osman Yıldız'ın son yaptığı muhtarlar toplantısından sonra 'asfalt, kilitli parke ve zemin sertleştirmesi yapılacak yollar' belirlendi. Bu yıl ki yatırım programında bu yollarda planlandığı şekilde tamamlanarak çamurdan, tozdan, topraktan kurtarılacak. Önümüzdeki günlerde planlanan yaklaşık 15 kilometrelik yol asfaltla kaplanacak.
Asfaltın çeşitli kurumlardan ikili ilişkiler ve plan-program dahilinde elde edildiğine dikkat çeken Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, yapılan çalışmaların takdir edilmesi ve halkında 'dua' etmesinin kendilerini daha çok çalışma için hırslandırdığını tekrarladı. Başkan Yıldız 'Şimdi asfalt öncesi zemin sertleştirmesi yapılıyor. Burası tamamlanınca diğerleri ile devam edecek. Hedefimiz nufusun yoğun olduğu bölgelerdeki tüm yolların bu şekilde asfalt, kilitli parke ile döşenmesi. Kademeli asfalt yapmak yerine, böyle planlı, programlı belli yolları gruplar halinde asfalt yaparak sorunu çözmek istiyoruz' dedi.
Bu haber 1677 kez okundu.
Son Haberler
SARIOĞLAN BELEDİYESİ
Şenyurt Mah. Kayseri Cad. No:20 Sarıoğlan / Kayseri
0352 811 20 14
ULAŞIM ( Kroki )
Google Haritalar üzerinden Belediyemize en kolay şekilde ulaşabilirsiniz...
Web tasarım Medyatör