BAŞKAN YILDIZ, MUHTARLARLA DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI
27 Mart 2017

Özellikle kendisi gibi seçilmiş mahalle muhtarlarına büyük önem veren, kapısını onlara her zaman açık tutan Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, 26 mahalle muhtarı ile genel bir değerlendirme toplantısı yaptı. Belediye Meclis Salonunda, Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, başkan yardımcısı Nuri Bakır, daire müdürleri ve saha sorumlularının da hazır bulunduğu toplantıya ilçedeki tüm mahalle muhtarları katıldı. Toplantıda, geçen üç yıllık sürenin bir değerlendirmesi yapıldı. Mahallelerin durumu tek tek ele alındı. Muhtarların öncelikli beklediği hizmetler kararlaştırıldı. Bu yıl ki yatırım programında yapılması ve yapılacak olan çalışmalar, projeler anlatıldı. Muhtarlara her zaman önem verdiğini ve kapısının açık olduğunu tekrarlayan Başkan Ali Osman Yıldız, kendisinin partiden istifa edilme nedeni, yapılan bazı haksız şikayetler, ihbarlara da örnekler verirken 'Asıl bu işten kim zarar görüyor. Bunu yapanların asıl amacı, hedefi ne. Makamlar, mevkiler gelip geçici. Kalıcı olan hizmet ve yapılan kalıcı eserler değil mi?' diye sordu. Başkan Yıldız daha sonra muhtarlara belediye düğün salonunda bir yemek verdi ve sohbet etti.