BAŞKAN YILDIZ, PAZARI DENETLEDİ, İLÇE VE ÜLKE GÜNDEMİNİ KONUŞTU..
4 Nisan 2017

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, havaların ısınmaya başlamasıyla hareketlenen belediye çalışmalarını yerinde incelerken, kurulan mahalle pazarlarını da inceliyor, vatandaş ve esnafla hem ilçenin hem ülkenin gündemini konuşuyor.
Başkan Ali Osman Yıldız, başkan yardımcısı Nuri Bakır ve birim müdürleri ile Palas mahalle pazarında incelemelerde bulundu. Satılan ürünlerin, gıdaların, meyve-sebzenin fiyatlarına, kalitesine bakan Başkan Yıldız, burada esnafla konuşurken bazılarının önerilerini, sorunlarını ve beklentilerini de dinledi. Ayrıca, vatandaşların yoğun ilgisi ve kendisine verilen destek nedeniyle duygulanan başkan Yıldız, vatandaşın bazı önerileri ve sorunlarının giderilmesi için müdürlerine talimatlarda verdi.
'Ben her zaman hakkın ve halkın yanındayım. Kimse geçmişini unutmasın. Makamlar ve mevkiler gelip geçici' diyen Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, bu sezon bir önceki yıldan daha çok hizmet yapılacağı sözü ve müjdesini verdi.