BAŞKAN YILDIZ, TV 1'DE 15 TEMMUZ'DAKİ SARIOĞLAN'I ANLATTI
19 Ekim 2016

15 Temmuz darbe kalkışmasından sonra Türkiye'de ilçe bazında ilk halkla sokağa inerek 'darbecilere dur' diyen Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, Kayseri'nin önemli uydu kanalı TV 1'de '15 Temmuz darbe gecesi'ni enine-boyuna anlattı. İlk haber aldığındaki şaşkınlıktan hemen sonra, İlçe kaymakamı, Garnizon Komutanı ve Emniyet Amirini arayıp daha sonra halkı nasıl sokağa çağırdığını, kendisinin elinde mikrofonla ilk anonstaki heyecanını dile getiren başkan Yıldız, darbecilere, destekçilerine, hainlere de önemli mesajlar verdi. Darbecilere 'dur' diyen Sarıoğlan halkınada teşekkür eden Başkan Yıldız'ın 'belgesel' niteliğindeki bu programı Pazartesi günü (23 Ekim 2016) günü TV 1'de akşam haberlerinden sonra ekranlara gelecek. Sakın izlemeyi unutmayın.