BAŞKAN YILDIZ AK PARTİ İL DANIŞMA MECLİSİNE KATILDI
4 Haziran 2016

Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen AK Parti İl Danışma Meclisi Haziran ayı toplantısı aralarında Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız?ın da bulunduğu toplantıda yapıldı.
Ak Parti Kayseri Milletvekili ve eski bakan Taner Yıldız, il başkanı Hüseyin Cahit Özden, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ilçe belediye başkanları, kadın ve gençlik kollarının da katıldığı toplantıda, ülke gündemi de unutulmadı. Alman Parlamentosu'nda 1915 olaylarının 'soykırım' olarak kabul edilmesini eleştiren Taner Yıldız, sözde Ermeni soykırımını Almanya'nın da tanımasıyla ilgili şunları söyledi:
"Almanya'da Federal Parlamento sözde Ermeni soykırımını tanıdı. Parlamento'daki Türk milletvekilleri soykırım oylamasına parmak kaldırdı. Bu milletvekilleri Türkiye'nin mahcubiyetidir. Türkiye Cumhuriyeti'ni yeterince temsil edemediler. Biz böyle bir soykırım yapmadık. Tarihi arşivler açılsın. Bizim duruşumuz değişmez."