Başkan Yıldız Çiftlik'te market açılışına katıldı.
15 Aralık 2016

Sarıoğlan ve mahallerindeki hızlı nüfus erimesinin önüne geçilmesi için tüm girişimcileri destekleyen, kurslar açtıran, tesislerin açılışına katılan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, herkesi doğduğu ve doyduğu topraklara sahip çıkmaya çağırdı.
Çiftlik Mahallesi Kayseri Caddesi üzerinde market açıldı.
Kasap-Şarküteri-Manavdan oluşan BİZİM MARKET,
Çarşamba ve Perşembe günlerini halk günü olarak düzenlemektedir. Açılan işyerinin Çiftlik halkına hayırlı olmasını temenni eden Yıldız; Mahallelerimizin ilerlemesi, kalkınması ve yatırımların artması bizi mutlu etmektedir. Bölgede eğitim, ulaşım, altyapı problemlerinin çözülmesi ve insanların istediğine çabuk ulaşması için bizlerde üzerimize düşeni yapmanın peşindeyiz. Tersine göçü sağlamaya gayret ediyoruz. İş imkanları yaratmaya, refah seviyesini yükseltecek çözümler üretmeye çalışıyoruz. Kendi memleketini kalkındırmak için hizmet eden, yatırım yapan herkesi destekliyor ve bol kazançlar temenni ediyorum.