Başkan Yıldız, Çiftlikte pazarı gezdi, esnafı, vatandaşı dinledi
12 Ağustos 2016

İlçenin sorunlarının çözümü, halkın, esnafın sorunlarını dinlemek ve yerinde incelemeler yapmak için makamında az oturan Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, Çiftlik mahallesinde kurulan pazarda denetim yaptı, esnaf ve vatandaşların istek, öneri ve sorunlarını konuştu.
Başkan Yıldız, belediye zabıta ekibi ile Çiftlik mahallesine gitti. Burada haftada bir kurulan pazardaki fiyatları inceledi. Vatandaş gibi fiyatları suni yüksek bulan başkan Yıldız, bu konuda Hükümetin bazı çalışmalar yaptığına dikkat çekti. Belediye olarak, aracıları ortadan kaldırarak, daha kaliteli ve ucuz meyve-sebzenin yanı sıra diğer ürünlerinde tüketiciye ulaşmasına önem verdiklerini belirten başkan Yıldız, imkanlar çerçevesinde pazar yerlerini nufusu çok olan yerlerden başlayarak kapalı hale getireceklerini bildirdi. Başkan Yıldız "Artık Dünya küçüldü, küçülüyor. Şehirlerde ne varsa ilçemiz ve yerleşim merkezlerinde de olması için büyük çaba harcıyoruz. İmkanlarımız ve gelirlerimiz şu an kısıtlı ve yetersiz. Buna rağmen en iyi hizmetleri yapmaya çalışıyoruz" dedi.
Başkan Ali Osman Yıldız daha sonra, esnaf ve vatandaşlarla konuşarak, istek, öneri, şikayet ve bazı projeleri konuştu.