HABERLER
Header Resmi
Başkan Yıldız: Devlet malına zarar verenin hainlerden ne farkı var
20 Eylül 2016

Son yıllarda özellikle dinlenme, hobi ya da oyun gibi nedenlerle kurulan ve kullanılması için konan devlet mallarına zarar verenlere sert tepki gösteren Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız “Bu kişilerin hainlerden ne farkı var’ diye sordu.

Göreve geldiği 30 Mart 2014’ten bu güne kadar kıt imkanlar ve zor şartlarda  Sarıoğlan halkına en iyi ve çok fazla hizmet verilmesi, getirilmesi için çaba gösterdiklerini belirten başkan Yıldız şunları söyledi.

“Ancak bazı kendini bilmez kişiler devlet mallarına çeşitli şekillerde zarar veriyor. Bu zarar park, bahçe, oyun alanlarında,  duvarlarda, billboardlarda, asfalt ya da kilitli parke döşeli yollar gibi bir çok yerde karşımıza çıkıyor. Oysa devlet malına verilen zararın bedeli yine kendilerinden ve bizlerden çıkıyor. Bu zararı hepimiz ödüyoruz. Yakın zamanda boruları karşıya geçirmek için izinsiz yolları bozdular. Park ve bahçelerdeki oturakların üzerlerine püskürtme boyalarla yazılar yazdılar. Aydınlatma lambalarını ve kavanozlarını kırdılar. Çeşmeleri bozdular. Kilitli parkeleri kendilerince düzenlediler. Peki bunlar devlet malına zarar verme değilde ne? Devlet malına zarar verenleri suçüstü yakalarsak en ağır şekilde cezalandırılması haklarında adli ve idari işlem yaptırmaktan kaçınmayız. Bize göre, bilinçli olarak devlet malına zarar verenlerin hainlerden hiçbir farkı yok” dedi.

Bu haber 1319 kez okundu.
Son Haberler
SARIOĞLAN BELEDİYESİ
Şenyurt Mah. Kayseri Cad. No:20 Sarıoğlan / Kayseri
0352 811 20 14
ULAŞIM ( Kroki )
Google Haritalar üzerinden Belediyemize en kolay şekilde ulaşabilirsiniz...
Web tasarım Medyatör