HABERLER
Header Resmi
Başkan Yıldız, Gazilerliler Derneği 1. Yaz Şenliği ne katıldı
8 Ağustos 2016

Sarıoğlan'ın Gaziler mahallesinde, Gazilerliler Derneği tarafından ilk kez 'Yaz şenliği' gerçekleştirildi.
Şenliğe ilçe Kaymakamı Hasan Doğan, Garnizon Komutanı Eyup Budak, Belediye Başkanı Ali Osman yıldız, Özvatan Belediye Başkanı Demir, Emniyet Amiri Adnan Yılmaz, mahalle muhtarları, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri, gurbetçiler, davetliler ve vatandaşlar katıldı.
Gaziler'in Yaylalarından biri olan Kırönü mevkiinde gerçekleştirilen şenlikte konuşan ilçe Kaymakamı Hasan Doğan ??Türkiye?nin ve Dünya?nın çeşitli yerlerinde yaşayan ve memleket hasreti çeken Gaziler?li birçok vatandaşımızın organize edilen bu güzel şenlikle burada bir araya geldiğini görüyoruz. Bu tür organizasyonların özellikle yeni neslin milli manevi değerleri görüp tanıması ve memleket hasretini gidermesi noktasında önemli bir yeri olduğu kanaatindeyim. Yöre halkının birlik ve beraberliği içinde bu organizasyon çok önemli" dedi.
Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız'da, Türklerin Anadoliu'ya açılan ilk kapısı konumunda olan ilçenin tanıtımına büyük önem verdiklerini açıkladı. Bu tür etkinliklerin, festivallerin, şenliklerin, organize ve toplantıların tanıtımda çok büyük rol oynadığına dikkat çeken başkan Yıldız '1. Yaz şenliği'ni düzenleyen ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
Daha sonra, protokol üyelerininde katılımı ile yöresel halaylar çekildi, mahalli sanatçıların söylediği türküler söylendi, yöresel pilav dağıtıldı, çeşitli tanışma ve kaynaşma faaliyetleri yapıldı. Etkinlikte, şehit ve gazilerde unutulmadı.
Şenlikte, katkılarından dolayı ilçe Kaymakamı Hasan Doğan ile Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız'a teşekkür plaketi plaket verildi.

Bu haber 1564 kez okundu.
Son Haberler
SARIOĞLAN BELEDİYESİ
Şenyurt Mah. Kayseri Cad. No:20 Sarıoğlan / Kayseri
0352 811 20 14
ULAŞIM ( Kroki )
Google Haritalar üzerinden Belediyemize en kolay şekilde ulaşabilirsiniz...
Web tasarım Medyatör