BAŞKAN YILDIZ, İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARINA SARIOĞLAN I ANLATTI
13 Ağustos 2016

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, kendisini Sarıoğlan ilçesinde ziyaret eden Kayseri'nin bazı ilçe belediye başkanlarına, yaptıkları bazı hizmetleri ve projeleri anlatırken, yerinde gösterme imkanı da buldu.
Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun, Yeşilhisar Belediye Başkanı Abdulkadir Akdeniz ve bazı belediye başkan yardımcıları ile daire müdürleri Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız'ı ziyaret etti. Bazı Sarıoğlan Belediye Meclis üyelerininde bulunduğu ziyarette Başkan Yıldız, konuk belediye başkan ve yardımcılarını Sarıoğlan ilçesi eski Palas Belediye binasında ağırladı. Bu bina önünde yaptırılan çok amaçlı, beş yıldızlı parkı da gezdiren başkan Yıldız, bu ziyaretten duyduğu memnuniyetini de dile getirdi.
Başkan Yıldız daha sonra, belediye başkanlarına bazı yaptıkları hizmetler ve projeler hakkında da bilgiler verdi.