Başkan Yıldız istedi, Çevre Bakanlığı çöp kamyonu gönderdi
18 Ocak 2017

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız'ın girişiminden sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlılarını Koruma Genel Müdürlüğü tarafından "Korunan alanlarda toplama ve taşıma ekipmanları" projesi kapsamında Sarıoğlan Belediyesi'ne çöp kamyonu hibe etti. Bakanlık tarafından hibe edilen Hidrolik sıkıştırmalı çöp kamyonu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlılarını Koruma Genel Müdürlüğünü temsilen Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Tabiat Varlıklarını Koruma Şube Müdürlüğü tarafından Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız'a teslim edildi.Hibe edilen çöp kamyonunu teslim alan Başkan Yıldız, yeni araç parkına katılan çöp kamyonunun Sarıoğlan halkına hayırlı, uğurlu olmasını temenni etti. Büyüyen ve gelişen Sarıoğlan'da ihtiyaç duyulan her türlü araç gereç ve ekipmanla vatandaşlara hizmetin ulaşmaya devam edeceğinin altını çizen başkan Yıldız, önümüzdeki günlerde bazı yeni araç-gereçlerinde alınması için girişimlerde bulunduğunu ve bulunacağını müjdeledi.