HABERLER
Header Resmi
Başkan Yıldız, pazar denetimi yaptı, gurbetçilere hediye aldı
8 Ağustos 2016

Halkın ucuz ve kaliteli beslenmesi için mahalle ve ilçe pazarlarına büyük önem veren Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, sık sık kurulan pazar yerlerinde denetim yaparken, esnafı ve vatandaşı dinliyor. Başkan Yıldız son Pazar denetimi sırasında, ilçeye yurtiçi ve yurtdışından gelen bazı karşılaştığı gurbetçilere küçük hediyelerde aldı.
Göreve geldiği günden bu yana özellikle ilçe merkezinde kurulan pazar yerinde fiyat, kalite, çeşit incelemelerini yakından takip eden başkan Yıldız, meyve-sebze fiyatlarının mevsiminde olmasına karşın neden yüksek olduğunu sordu. Hiç kimsenin suni fiyat artışına neden olmamasını, fırsatçılara da pirim verilmemesini isteyen başkan Ali Osman Yıldız, bu konuda denetimlerin ve alınan önlemlerin yeterli olamayacağını, bu nedenle asıl halk denetiminin önemini tekrarladı.
Başkan Yıldız, pazarda karşılaştığı bazı gurbetçiler ile yurtiçi ve yurtdışından ilçeye gelen vatandaşlara küçük hediyelerde aldı. Turistlerin ve gurbetçilerin, Sarıoğlan ile ilgili istek, öneri, projeleri konusunda da sohbetler yapan başkan Yıldız, ilçeye yakışan pazarların kurulması için projeler düşündüklerini müjdeledi. Yıldız "İlçemize Kapalı pazar yeri yapmak için çalışmalarımızı başlattık. Amacımız ve hedefimiz, bölgede organik üretim yapanların kurulan Pazar yerlerine aracısız ürünlerini getirerek satmalarıdır. Bundan hem üreticilerimiz hem de tüketicilerimiz kazanacak” dedi.

Bu haber 1419 kez okundu.
Son Haberler
SARIOĞLAN BELEDİYESİ
Şenyurt Mah. Kayseri Cad. No:20 Sarıoğlan / Kayseri
0352 811 20 14
ULAŞIM ( Kroki )
Google Haritalar üzerinden Belediyemize en kolay şekilde ulaşabilirsiniz...
Web tasarım Medyatör