BAŞKAN YILDIZ, SARIOĞLAN PAZARINI DENETLEDİ
15 Ağustos 2016

Sarıoğlan'a bağlı bazı mahallelerde haftanın belli günlerinde kurulan pazar yerlerini denetleyerek, esnafı dinleyen, vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, iktidarın özellikle meyve-sebze fiyatlarını düşürmek için çalışma yaptığına dikkat çekti.
Sarıoğlan'ın Mehmet Özhaseki caddesi üzerinde kurulan son pazarı gezen başkan Ali Osman Yıldız, fiyatları inceledi, vatandaşlarla sohbet etti. Esnafında vatandaşlar gibi suni fiyat artışından dertlenmesi karşısında başkan Yıldız, bu konuda iktidarın, aracı ve kriz fırsatçılarına yönelik bazı önlemler almak için çalışmalar, araştırmalar yaptığını belirtti.
Başkan Yıldız, mahalle pazar yerlerinin kapalı hale getirilmesi için çalışmalar yaptıklarını da tekrarladı.