Başkan Yıldız, üç kişinin yaralandığı kaza yerinde
6 Ağustos 2016

Bazı konularda oldukça hassas olan Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, son olarak Kayseri-Sivas karayolu Palas yol kavşağının ilerisinde bir otomobilin takla attığını duyunca kısa sürede olay yerine gitti. Başkan Yıldız, kaza ve yaralanan üç kişinin durumları hakkında bilgi aldı, yolda ve araç üzerinde incelemelerde bulundu. Başkan Yıldız "İstenmedik ve beklenmedik bu kazaların olmamasını diliyoruz. Yaralılara acil şifalar dilerim" dedi.
Kayseri'den Sivas istikametine gitmekte olan 33 L 2517 plakalı otomobil, düz yolda bilinmeyen nedenle ve şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesinden sonra takla atmaya başladı. Palas yol kavşağını geçtikten yaklaşık 300 metre ilerisine takla atarak yoldan çıkan araç tarlanın içine ters düştü. Makamında görüşmeler yaparken kazayı duyan Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, ekipleri olay yerine gönderdi ve kendiside kısa sürede olay yerine gitti. Kazada, araç içinde sıkışan 3 kişinin çıkartılmasının ardından bilgi alan başkan Ali Osman Yıldız,insan sağlığı, canı, yaşamı üzerinde hassas olduklarını bir kez daha tekrarladı ve yaralılara acil şifalar diledi. Kazanın, büyük bir olasılıkla otomobilin tekerinin patlaması sonucu meydana geldiği üzerinde duruluyor. Soruşturma devam ediyor.