Başkan Yıldız’dan, Eğitim-Öğretim yılı sonu mesajı
9 Haziran 2017

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, 2016-2017 eğitim öğretim yılı sonu nedeniyle bir mesaj yayımladı. Eğitimcilerin, çocukları çağın gereklerine uygun olarak yetiştirmek için büyük bir çaba gösterdiklerini, bu nedenle tüm öğretmenlere minnet ve şükran duygusu ile içtenlikle teşekkür eden Başkan Yıldız’ın mesajı şöyle.
"Bizlerin en büyük arzusu ideallerinin peşinde kararlılıkla giden, vatanını seven, özgüvenli, ahlaklı bireyler yetişmesidir. Notlara odaklanmak yerine onların özelliklerini fark etmeli, eksiklerini ve gerçekten neye ihtiyacı olduğunu belirlemeleridir. Çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır. Çocuklar ülkemizin aydınlık yarınları ve istikbalidir. Sizler bizlerin en değerli hazinelerimizsiniz. Gelecekle ilgili ülkemizin beklentilerini her daim karşılayacağınızdan şüphemiz yoktur. Tüm eğitim camiasına ve öğrencilere, çocukların geleceğine katkısı olması amacıyla iyi bir tatil diliyorum."