HABERLER
Header Resmi
Başkan Yıldız’dan ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ Mesajı
22 Kasım 2016

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız  ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ nedeniyle bir mesaj yayınladı. "Geleceğin güvencesi eğitim, eğitimin güvencesi ise öğretmenlerdir.” diyen  Başkan Yıldız’ın mesajı şöyle.

"İnsanlık tarihinin en anlamlı ve ölümsüz bir mesleği olan öğretmenlik, ülkemizin refah, huzurlu ve barış dolu günlere yürümesinde en büyük etkendir. Geleceğin güvencesi eğitim, eğitimin güvencesi olduğundan öğretmenlerimize zor bir görev düşmektedir. Çocuklarımızı iyiye, güzele, aydınlığa ve bilgiye götüren öğretmenler; ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine çıkması, iyi yetişmiş, donanımlı bir neslin oluşması için de önemlidir.

Türkiye'nin eğitim sorunlarını çözen, eğitime gereken önemi ve ilgiyi gösteren dünyanın en güzel varlıkları olan öğretmenlerimizdir. Bir toplumun geleceğini büyük bir özveriyle, yoğun fedakârlıklar göstererek şekillendirip, geleceğe ışık tutan öğretmenlerimiz, geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımızı, gençlerimizi yetiştiren, verdikleri eğitim ile topluma şekil veren kutsal bir görevin fedakâr temsilcileridir. Onlar sadece okulu, öğrencileri değil tüm bir toplumu düzenleyen, şekillendiren toplum mimarlarıdır.

Çocuklarımızın eğitimli yetişmesinde ve geleceği için doğru kararlar vermesinde büyük rol oynayan, her türlü fedakârlığı gösteren irfan sahibi tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyor, tüm öğretmenlerimize sağlık ve mutluluklar diliyor, ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmet, minnet ve şükran duygularımla anıyorum.”

Bu haber 703 kez okundu.
Son Haberler
SARIOĞLAN BELEDİYESİ
Şenyurt Mah. Kayseri Cad. No:20 Sarıoğlan / Kayseri
0352 811 20 14
ULAŞIM ( Kroki )
Google Haritalar üzerinden Belediyemize en kolay şekilde ulaşabilirsiniz...
Web tasarım Medyatör