HABERLER
Header Resmi
Büyükşehir Belediye Meclisi üyeleri huzur haklarını ?Demokrasi Şehitleri?ne bağışladı
8 Ağustos 2016

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi üyeleri, ağustos ayı huzur hakkı alacaklarını, Fetullahçı Terör Örgütü?nün (FETÖ) darbe girişimini bertaraf ederken yaralananlar ile şehit düşenlerin aileleri için Başbakanlıkça başlatılan yardım kampanyasına aktarılması kararı aldı.

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız ile belediye meclis üyeleri Yusuf Akbulut ve Mustafa Savaş?ın da katıldığı Büyükşehir Belediye Meclisi ağustos ayı toplantısı, Meclis Başkanvekili Mehmet Savruk yönetiminde yapıldı.

Savruk, mecliste yaptığı konuşmada, Türk milletinin gerekli hallerde gösterdiği kardeşlik, birlik, beraberlik, dayanışma ve kaynaşma ile her zaman saygı duyulan bir millet olduğunu belirtti.

Türk istiklal mücadelesinin de milli birlik ve beraberlik prensibine dayandığını ve böylece zaferle sonuçlandığını ifade eden Savruk, Türk tarihinin bunun örnekleriyle dolu olduğunu kaydetti.

Toplantıda Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Memduh Büyükkılıç, meclis üyelerinin ağustos ayı huzur haklarının, ??demokrasi şehitleri”nin ailelerine bağışlanması teklifinde bulundu.

Teklif üzerine yapılan görüşmeler sonucunda, meclisteki komisyonlar da dahil tüm huzur haklarının, FETÖ?nün darbe girişimini bertaraf ederken yaralananlar ile şehit düşenlerin aileleri için Başbakanlıkça başlatılan yardım kampanyasına aktarılması oy birliğiyle kabul edildi. Toplantıda ayrıca gündemdeki 99 madde görüşülerek karara bağlandı.

Bu haber 1428 kez okundu.
Son Haberler
SARIOĞLAN BELEDİYESİ
Şenyurt Mah. Kayseri Cad. No:20 Sarıoğlan / Kayseri
0352 811 20 14
ULAŞIM ( Kroki )
Google Haritalar üzerinden Belediyemize en kolay şekilde ulaşabilirsiniz...
Web tasarım Medyatör