HABERLER
Header Resmi
Büyükşehir Belediyesi, Sarıoğlan Belediyesi ile Muhtar toplantısı
25 Kasım 2020

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bayar Özsoy, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Mehmet Yücel, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Duran Safrantı ve KASKİ İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Ufuk Sekmen, Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım’ın Başkanlığında 27 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.
2020 yılında gerek merkez gerekse kırsal mahallelere yapılmış hizmetler hakkında değerlendirmelerde bulunulurken 2021 yılında yapılacak hizmetler hakkında da bilgilendirmelerde bulunuldu. Mahalle muhtarlarının sözlü ve yazılı olarak talepleri alındı.
Pandemi dolayısıyla 2020 yılındaki çalışmaların istenilen seviyede olmadığını belirten Genel Sekreter Yardımcısı Bayar Özsoy, “Kırsal mahallelerimizde göçü azaltmak, oraları daha yaşanabilir hale getirmek için özellikle tarım ve hayvancılığa yönelik taleplerimiz başta olmak üzere önümüzdeki üç yıl boyunca mahallelerimizi hizmete boğacağız inşallah” mesajını verdi.
Ziyaretlerinden ve bu faydalı toplantıdan dolayı Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bayar Özsoy ve diğer daire başkanlarına teşekkürlerini ileten Başkan Bekir Ayyıldırım, “İlçemizin ve mahallelerimizin ivedi olarak çözülmesi gerekli sorunlarını Muhtarlarımızla sürekli istişare içerisinde çalışıyoruz. Biz kendi imkanlarımızla çözümleyebildiğimiz işlerde gerekeni yapıyoruz. Diğer hususlarda sizlerin kapısını aşındırıyoruz. Bu kapsamda vermiş olduğunuz desteklerden dolayı sizlerin nezdinde kıymetli Başkanım sayın Memduh Büyükkılıç’a Sarıoğlan’ımıza yaptığı ve yapacağı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bugün buraya icabet ederek mahallelerinin talep ve teşekkürlerini bizlere ileten değerli muhtarlarıma teşekkür ediyorum. 2021 yılı için yatırım programında ilçemin daha iyi hizmet alması için ne gerekiyorsa birlikte çalışarak başaracağız.” dedi.
Bu haber 1284 kez okundu.
Son Haberler
SARIOĞLAN BELEDİYESİ
Şenyurt Mah. Kayseri Cad. No:20 Sarıoğlan / Kayseri
0352 811 20 14
ULAŞIM ( Kroki )
Google Haritalar üzerinden Belediyemize en kolay şekilde ulaşabilirsiniz...
Web tasarım Medyatör