Çiftlik'te, yeni mezar kapakları yapıldı
10 Ekim 2016

Herkesin sağlıklı, huzurlu, mutlu uzun ömürlü yaşamasını dileyen Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız 'Ancak her canlı bir gün ölümü tadacak. Belediye olarak yaşayanlar kadar hakka yürüyenler içinde hizmetlerin aksamaması amacıyla çalışmalarımızı yapıyoruz' dedi. Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, nufusun yoğun olduğu bazı mahallelerde olduğu gibi Çiftlik mahallesi'ndeki yeni mezar yerlerinin yanı sıra kapaklarınında hazırlandığını açıkladı. Belediye hizmetlerinde aksamaya tahammülünün olmadığını belirten başkan Yıldız "İnsanı, beklenmedik ve istenmedik sürprizler bekliyor. Bunlardan biri de ölüm. Allah herkese sağlıklı uzun ömür versin. Ama biz ölülere son görevimizi de aksatmamak zorundayız. Bunun için ekiplerimiz ihtiyaç duyulan hizmetleri yerine getirmeye çalışyor" dedi.