Çiftlikte bozulan yollarda onarım yapıldı
10 Ekim 2016

Sarıoğlan Belediye ekipleri, çeşitli nedenlerle bozulan asfaltta yama, diğer yollarda da kilitli parke ve düzenleme çalışmalarına başladı.
Bu yıl daha az sorun yaşanması için büyük çaba gösteren Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, son olarak Çiftlik  mahallesinde hortum ya da boru geçirme, çökme ve diğer bazı nedenlerle izinsiz bozulan yollar konusunda vatandaşlarında kendilerine yardımcı olmasını istedi. İzinsiz yapılan bu tip çalışmaların 'Kamu malına zarar' anlamına geldiği ve ceza gerektirdiğini hatırlatan başkan Yıldız "Bizim amacımız kimsenin zor durumda kalmaması. Bunun için koordineli çalışmakta yarar var. Bozulan yolları yağışlardan önce yaparak sorun olmaktan kurtaracağız" dedi.