GÜZELYAZI'DA KİLİTLİ PARKEYE DEVAM
8 Eylül 2016

Bayram ve uzun tatili yaklaşırken Sarıoğlan Belediye ekipleri de çalışmalarını yoğunlaştırdı. Bir yanda temizlik ve ot biçme diğer yanda kilitli parke ile diğer belediye hizmetleri aksatılmadan devam ediyor. Belediye ekipleri, Güzelyazı mahallesinde daha önce yolu kilitli parke ile tamamlanan yerleşim merkezinde, bu kez kapı girişleri ile yaya yollarını da kilitli parke ile döşeyerek bayrama hazırlıyor.
Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, bayram ve tatili de olsa belediye hizmetlerinde bir aksama olmayacağına dikkat çekerek, temizlik konusunda vatandaşlarında belediye ekiplerine yardımcı olmasını istedi. Çöplerin gelişigüzel sokağa atılmamasını isteyen başkan Yıldız, yapılan hizmetlerinde korunmasını önerdi. Başkan Yıldız, kilitli parke çalışmalarını ve çevre düzenlemesinin daha çok nufusun yoğun olduğu bölgelerde devam ettiğini de sözlerine ekledi.