KAYSERİ ŞEHİT VERDİ.. BAŞKAN YILDIZ'DAN TAZİYE VE KINAMA..
30 Ekim 2016

Kayseri adeta Şehitler diyarı oldu. Kayseri’ye yine bir Şehit ateşinin düşmesiyle ciğerler yandı.
Hakkari’nin Çukurca ilçesinde hain pkklı teröristler Kayserili Piyade Uzm.Çvş. Selim Şener’i Şehit etti. Kayseri’nin Şirintepe mahallesi Sedef Bulut caddesindeki ailesine acı haber verildi. Şehidin cenazesi yarın (31.10.2016) Kayseri Kalem Kırdı camiinde kılınacak öğle namazından sonra Kartal Hava Şehitliğinde son yolculuğuna uğurlanacak. Sarıoğlan Belvediye Başkanı Ali Osman Yıldız "Şehidimize Allah ‘dan rahmet, ailesine yakınlarına Yüce Milletimize baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Bu hain pkk terör örgütüne destek verenleri göz yumanları bir kez daha lanetliyor, nefretle şiddetle kınıyorum. Herkesi Şehidine sahip çıkmaya davet ediyorum' dedi.