KAYSERİ VALİSİ SÜLEYMAN KAMÇI'NIN SARIOĞLAN ZİYARETİ
25 Ekim 2017

Sarıoğlan ilçesi ziyareti kapsamında Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, ilk olarak Sarıoğlan Kaymakamlığını ziyaret etti. Kaymakam Vekili Hasan Taş, Sarıoğlan Belediye Belediye Başkanı Yusuf Akbulut, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Duman, İlçe Emniyet Amiri Osman Soylu ile daire amirleri ve personel tarafından karşılanan Vali Kamçı, ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik durumunun yanı sıra eğitim, sağlık, ulaşım, tarım, hayvancılık, altyapı ve üst yapı durumları hakkında Kaymakam Hasan Taş’tan bilgi aldı. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Sarıoğlan Cumhuriyet Savcısı Halit Bilgiç’i de makamında ziyaret eden Vali Kamçı, Savcı Bilgiç’e çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyareti kapsamında Sarıoğlan Belediyesi’ni de ziyaret eden Vali Kamçı, Belediye Başkanı Yusuf Akbulut’tan ilçenin durumu hakkında detaylı bilgi aldı. Vali Kamçı, ziyaretten sonra Kaymakam Vekili Hasan Taş ve Belediye Başkanı Yusuf Akbulut ile birlikte ilçenin semt pazarını gezerek esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti.
Daha sonra Sarıoğlan ilçesindeki mahalle muhtarlarıyla Sarıoğlan Kadın ve Gençlik Merkezin'de bir araya gelen Vali Kamçı, "Muhtarlarla Buluşma İlçe Toplantıları" çerçevesinde gerçekleştirilen bu buluşmaların mahalle muhtarlarıyla bir araya gelmek, muhtarların dile getirdikleri istek, talep ve sorunlarını dinleyerek süratle çözüm üretmek amacını taşıdığını ifade etti.
Muhtarların sorunlarını tek tek dinleyen Vali Kamçı, sorunları not alarak çözüm noktasında ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Toplantı, muhtarların mahallelerin sorun ve taleplerini ilgili kurum müdürlerine doğrudan iletmesi ile devam etti. Toplantının sonunda Vali Kamçı muhtarlarla günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.