HABERLER
Header Resmi
Kayseri'den Şırnak'a 'Gönül köprüsü'nde başkan Yıldız'da yer aldı
3 Eylül 2016

Başbakanlık, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, AK Parti Genel Merkezi, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti Kayseri il Teşkilatı tarafından Şırnak'a yönelik olarak uygulanan 'Kardeş şehir gönül köprüsü' projesine katılan Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, Cizre ve Silopi'de vatandaşlarla kucaklaştı.
Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun başkanlığında gerçekleştirilen projeye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti Kayseri il Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, Melikgazi, Kocasinan, Talas, Hacılar, İncesu, Yeşilhisar, Yahyalı, Akkışla, Tomarza, Felahiye Belediye Başkanları, Belediye meclis üyesi Yusuf Akbulut, AK Parti ilçe başkanı Ahmet Cerit, basın danışmanı gazeteci Davut Güleç, AK Parti Kayseri il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, bazı işadamları, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri ile 19 gazeteci katıldı.
Kayseri Erkilet Hava Limanından özel uçakla Şırnak'a giden ekibi, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu,  Vali  Ali İnsan Su, il protokolü, STK temsilcileri, Cizre, Silopi, İdil Kaymakamları karşıladı. Birinci Grupta Cizre ve Silopi, ikinci grupta İdil'in bulunduğu toplam 12 araçla 'Kardeş şehir gönül köprüsü projesi' çerçevesinde ilçelerde halkla bütünleşme gezisi yapıldı. Geniş ve sıkı güvenlik önleminin alındığı, ulaşımın zırhlı araçlar ve eskortlar eşliğinde gerçekleştirildiği proje gezisi sırasında Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, gezdiği Cizre ve Silopi sokaklarındaki esnafla, vatandaşlarla sıcak temaslar kurdu. Halkın, istek, öneri, beklenti, sorun, projelerini dinleyen başkan Yıldız, Sarıoğlan ilçesi hakkında da bilgiler verdi ve buradaki halkı Kayseri'ye, Sarıoğlan'a davet etti.
Bu haber 2238 kez okundu.
Son Haberler
SARIOĞLAN BELEDİYESİ
Şenyurt Mah. Kayseri Cad. No:20 Sarıoğlan / Kayseri
0352 811 20 14
ULAŞIM ( Kroki )
Google Haritalar üzerinden Belediyemize en kolay şekilde ulaşabilirsiniz...
Web tasarım Medyatör