HABERLER
Header Resmi
Kayseri'ye, biri amir, diğeri sporcu iki polisin şehit ateşi düştü
11 Aralık 2016

Türkiye'nin canını ve yüreklerini yakan hain bölücü saldırıda, Kayserili Emniyet Amiri Kadir Yıldırım ve uzakdoğu sporcularından ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet polislerinden Yasin İke'nin şehit ateşleri düştü. İki şehidin acı haberleri Kayseri'deki ailelerini ve yakınlarını yasa boğdu. Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, şehit polis Yasin İke ile tüm şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılara da acil şifalar diledi.
Beşiktaş-Bursaspor maçı sonrasında meydana gelen hain saldırıda şehit olan 38 kişiden birinin Kayseri doğumlu 23 yaşındaki polis memuru Yasin İke olduğu belirlendi. Şehit polisin Kayseri'deki ailesine acı haber bu sabah ulaştı. Acı haberi alınca fenalaşan Yasin İke'nin anne ve babası Hastaneye kaldırıldı. Bir süre sonrada, Kayserili Emniyet Amiri Kadir Yıldırım'ın da şehit düştüğü kesinleşti.
Uzun yıllar, Yeni Demir spor külübü adına başarılı bir şekilde yarışan, iyi bir sporcu, iyi bir adam olan Yasin İke’nin şehit olması spor camiasında da büyük üzüntü yarattı. Yasin İke'nin cenazesi yarın Hunat Hatun camiinde kılınacak öğle namazından sonra Polis Şehitliğinde son yolculuğuna uğurlanacak. Şehit Emniyet Amiri Kadir Yıldırım'ın cenazesi ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.
Bu haber 1759 kez okundu.
Son Haberler
SARIOĞLAN BELEDİYESİ
Şenyurt Mah. Kayseri Cad. No:20 Sarıoğlan / Kayseri
0352 811 20 14
ULAŞIM ( Kroki )
Google Haritalar üzerinden Belediyemize en kolay şekilde ulaşabilirsiniz...
Web tasarım Medyatör