HABERLER
Header Resmi
KUM KAMYONU VE AĞIR TONAJLI ARAÇLARA SON UYARI...
11 Kasım 2016

Kamu yatırımlarından bugüne kadar en az yararlanan, kıt ve zor imkanlar, gelirle yapılan hizmetlerin Sarıoğlan'da daha fazla kalıcı olması için Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız'ın talimatı ile önlemlerde alınıyor.
Özellikle yapılan soğuk ve sıcak asfalt, döşenen kilitli parke ile ham yolların bozulmasına neden olan kum kamyonu ile ağır tonajlı araçların ilçe sınırına girişinin yasaklanmasına rağmen, bunu dinlemeyenlere karşı bundan sonra taviz verilmeyeceğine dikkat çekildi. Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, kum kamyonu ve ağır tonajlı araçların Karaözü-Üzerlik-Sivas yolu arasındaki belirlenen yolu kullanacağını, buna uymayanlar hakkında yasal işlem yapılacağını belirterek şunu söyledi.
"Göreve geldiğimiz günden bu güne en çok, kum kamyonu ve ağır tonajlı araçların ilçe sınırına girmemesi, yolları bozmamasına özen gösteriyoruz. Zaman zaman bunu ihlal edenler oluyor. Bu ihlal edenler yaptığımız hizmetlere zarar verirken, vatandaşlarında haklı olarak yakınmalarına neden oluyor. Kum kamyonu ve ağır tonajlı araçların güzergahı için tabelalarda diktirdik. Bundan sonra bahane ve taviz yok. Suç işleyen yasal çerçevelerde cezası ne ise çekecek" dedi.
Bu haber 1789 kez okundu.
Son Haberler
SARIOĞLAN BELEDİYESİ
Şenyurt Mah. Kayseri Cad. No:20 Sarıoğlan / Kayseri
0352 811 20 14
ULAŞIM ( Kroki )
Google Haritalar üzerinden Belediyemize en kolay şekilde ulaşabilirsiniz...
Web tasarım Medyatör