ÖNEMLİ BULVAR, CADDE VE SOKAK KÖŞELERİNE BİLBOARD
13 Temmuz 2016

Sarıoğlan'ın 'örnek ve model bir ilçe' olması için büyük mücadele veren Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız'ın talimatı ile, ilçeye bağlı önemli yerleşim merkezlerinin girişleri, bulvar, cadde ve sokakların köşelerine ilan ve reklam konması için bilboard panoları kondu. Bundan sonra, bilboardlar dışındaki alanlara reklam ve tanıtım amaçlı afiş, pankart astırılmayacak.
Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, hizmete bayramda verilen bilboardlar ile görüntü ve çevre kirliliğininde ortadan kaldırıldığına dikkat çekti. Bu bilboardların ilerleyen günlerde ihtiyaç duyanlara ücret karşılığı günlük kirayada verilerek belediye gelirlerinin artırılacağını belirten başkan Yıldız "Şimdilik belirli noktalara bilboardlar yaptırılarak kondu. İlerleyen günlerde bu bilboardlar dönerli ve ışıklı olarak değiştirilecek. Artık, gelişmiş ilçelerde, illerde ne varsa Sarıoğlan'da da imkanlar dahilinde olması için çaba gösteriyoruz. Bilboardlar herkese hayırlı, uğurlu olsun" dedi.