PALAS'TAKİ SAMAN YANGINI BÜYÜMEDEN SÖNDÜRÜLDÜ
29 Eylül 2016

Kayseri'de hayvancılığın önemli merkezlerinden biri olan Sarıoğlan'da zaman zaman bilinmeyen ya da kasıtlı çıkartılan ot, saman, yem, anız gibi yangınlara belediye ekipleri kısa sürede müdahele ederek, istenmedik ve beklenmedik, can ve mal kaybının olmaması için büyük çaba gösteriyor.
Son olarak Palas mahallesinde yine bilinmeyen nedenle bir besi ahırının yakınında bulunan saman ve yem balyaları yanmaya başladı. Kuru olması nedeniyle kısa sürede büyüyen bu yangını da Sarıoğlan Belediye ekipleri ve itfaiye ekipleri kısa sürede müdahele ederek söndürdü. Can ve mal kaybının olmamasının sevindirici olduğunu belirten Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız 'Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun' dedi.