Sarıoğlan 6. gün Demokrasi nöbeti ni vukuatsız tamamladı
22 Temmuz 2016

Darbecilerin başarısız bu kalkışmasından sonra Kayseri'de ilk 'demokrasi nöbeti'ni başarı ile başlatan Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız'ın büyük desteği ile son nöbette 'Vukuatsız' tamamlandı. Son nöbette, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın, 'Demokrasi nöbeti' tutan, tam destek veren vatandaşlara, belediye başkanlarına ve kamu personeline içten ve samimi teşekkürünü Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız hemşehrilerine iletti.
Başkan Ali Osman Yıldız, alınan üç aylık Olağanüstü Hal uygulaması (OHAL) ile oynayan taşların yeniden tesis edilerek yerine konacağını, Türkiye Cumhuriyeti devletinin daha güçlü olacağına dikkat çekti. 'Hiç kimse ve hiç bir güç halkın gücü karşısında dayanamaz ve duramaz' diyen başkan Yıldız, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım olmak üzere, devletin ve milletin yanında olmaktan, bunu göstermekten çekinmeyeceklerini de tekrarladı.