Sarıoğlan Belediye Başkanı Yusuf Akbulut, T.C Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının düzenlemiş olduğu, Kayseri Tarım sektörü değerlendirme toplantısına katıldı.
18 Eylül 2017

Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Belediye Başkanları ve Stk temsilcileri katıldı.
Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Çelik'in makamında, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki ve Eski Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Sayın Taner Yıldız'ın, Sarıoğlan Belediye Başkanı Yusuf Akbulut'a Sarıoğlan İlçe Merkez girişi, Çiftlik Mahallesi girişi ve Sarıoğlan'dan Çiftliğe arka yol girişi, Sarıoğlan Palas arası arka yol girişi, Palas ön yol girişi, 5 yada 6 katlı konut projesi, Kayseri Sivas yolu üzeri sağlı sollu sanayi projesi ve diğer projeler için verdikleri destekler için ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.