Sarıoğlan Belediye Meclisi Eylül toplantısını yaptı
7 Eylül 2016

Sarıoğlan Belediye Meclisi, başkan Ali Osman Yıldız başkanlığında toplanarak gündeminde bulunan 5 maddeyi görüşerek karara bağladı.
Belediye Meclis toplantısından önce, Atatürk ve Türk büyükleri, şehitler için saygı duruşunda bulunuldu. Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, belediye hizmetleri, yapılan çalışmalar, devam eden projeler, yapılması gerekenler ve bayram nedeniyle alınan önlemler konusunda meclis üyelerine bilgi verdi. Daha sonra, belediyeye tam zamanlı bir ekonomist alınarak ücretinin belirlenmesi, ek tarife cetvellerinin görüşülmesi, iki taşınmazla ilgili mekansal ve uygulama planının hazırlanması, üç kadroda ise ünvan değişikliği yapılması konuları görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi.