Sarıoğlan Belediyesi Çalışmalarına devam ediyor..
20 Temmuz 2017

Sarıoğlan Belediye Başkanı Yusuf Akbulut'un son muhtarlar toplantısında, muhtarlar ile yaptıkları istişareler birer birer sonuç veriyor. Çiftlik de Kaski tarafından bozulan, çukurlaşan yolların tamiri, Palas da mezarlıklardaki otların biçimi ve kurumaya yüz tutmuş ağaçların sulanması. Burunören mahallemizde Muhtarımızın talebi doğrultusunda olası kazaları önlemek adına yol kenarlarındaki ağaçların görüş mesafesini azaltacağından belediyemiz ekiplerince sökülmesi. Sarıoğlan Belediye Başkanı Yusuf Akbulut bundan böyle Muhtarlarımız ile daha sık ve yoğun görüşmeler yapacağını, sorunların imkanlar dahilinde çözüme ulaştıracağını bildirdi. Akbulut Her Mahalle Muhtarının mahallelerimiz adına yeni ve kalıcı projeler üretmesi gerektiğini söyledi.