Sarıoğlan Belediyesi Fen İşleri Çalışıyor
2 Kasım 2020

Sarıoğlan Belediyesi Fenişleri Ekipleri Tarla yollarının açılması, Çevre temizliği, güzelleştirilmesi, çocuk oyun guruplarının kurulması kilitli parke yolların yapılması ve tadilatları konusunda Başkan Bekir Ayyıldırım'ın talimatları doğrultusunda çalışmaya devam ediyor. Rutin yapılan işler konusunda sorunsuz olarak çalışan ekipler tüm mahallelerimizde yapılması gerekli işlerin planlamasını da yaparak çalışmalarına aralıksız devam etmektedir. Kilitli parke yol çalışması olarak bu sene 40 bin m2 kilitli parke yol yapıldığını bildiren Başkan Bekir Ayyıldırım; "Çalışmalarımızı çeşitlendirerek ve artırarak devam ediyoruz. Ekiplerimiz talimatlarımız doğrultusunda ihtiyaç olan yerlerde çalışmalarına aralıksız devam etmektedir. Mahallelerimizin daha iyi hizmet alması ve yapılması konusunda projesi olan vatandaşlarımıza kapılarımız açıktır. " Tüm mahallelerimizle birlikte daha güzel bir Sarıoğlan için çalışıyoruz. "dedi.