Sarıoğlan Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi
4 Kasım 2020

Sarıoğlan Belediyesi Kasım Ayı Meclis toplantısı Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım Başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 5 adet gündem maddesi görüşülüp oy birliği ile karara bağlandı. Gündem maddeleri;
1-2021 Mali Yılı tarife cetvellerinin görüşülüp karara bağlanması.
2-5393 sayılı Belediye Kanunun 75/d maddesi doğrultusunda Mülkiyeti Belediyemize ait Karaözü Mahallesindeki Ziraat Bankası ATM yerinin Sarıoğlan Ziraat Bankası Şubesi Müdürlüğüne ücretsiz tahsisi konusunun görüşülüp karara bağlanması.
3-İlçemiz merkez mahallelerinde İmar Revizyon yapılması konusunun görüşülüp karara bağlanması.
4-İlçemiz Karaözü Mahallesi Uygulama İmar Plan Notunun güncellenmesi konusunun görüşülüp karara bağlanması.
5- İlçemiz Çiftlik Mahallesi Uygulama İmar Plan Notunun güncellenmesi konusunun görüşülüp karara bağlanması.