Sarıoğlan Belediyesi taş kırma makinesinide faaliyete geçirdi
12 Aralık 2016

14 Fotoğraf · Updated 5 saat önceSarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, bazı olumsuzluklara ve yapılan yıpratma kampanyalarına rağmen çalışmaya devam ediyor. Son olarak tüm engellemelere rağmen gecikmelide olsa taş kırma tesisi çalıştırılarak faaliyete geçirildi. Tesis Kum eleme tesisinden atık olarak çıkan blogaj çakıl taşından 0.5, 7/13 çakıl, 13/30 çakıl üretiliyor. Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız 'Taş kırma tesisimizi tüm engellemelere rağmen faaliyete geçirmeyi başardık. Burada kışın bile kum üretme şansımız olacak, atıl halde duran çakıldan kum üreteceğiz. Üretimimizi çeşitlendirmek rekabet gücümüzü artıracak, hem kendi ihtiyacımız için kullanacak, hemde satacağız. Taş kırma Tesisi üç cins kum üretmekte bunlar "0.5"kum , "7/13" çakıl ,"13/30" çakıl olarak üretilmektedir. Üretimimizi çeşitlendirerek artırma gayreti içindeyiz' dedi.