Sarıoğlan Belediyesinden Eğitime destek düzenlemesi
10 Ağustos 2016

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız'ın talimatı ile Karaözü mahallesinde bulunan Şehit Hava Pilot Yzb. Nail Erdoğan Anadolu lisesi ve Şehit Er Mustafa Topçuoğlu İlk ve Orta Okullarının bahçesine kilitli parke döşenmeye başlandı. Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız; "İlçe genelinde vatandaşlarımızın ayaklarını bastıkları yerlerin çamurdan, çakıldan, tozdan ve kötü görüntüden kurtarabilmek için çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bunun yanında Eğitim kurumları, ibadethaneler, Sağlık kurumları, kamu kurumlarının bizim sorumluluk alanımıza giren kısımlarında da çalışmalarımızı sürdürüyor ve elimizden gelen desteğide yapmaya çalışıyoruz. Karaözü'nde bulunan bu okullarımızın bahçesinde yürümek bile imkansızdı. Toz toprak içerisinde idi. Ekiplerimizi buranın kilitli parke ve bahçe düzenlemesini yapılması için talimat verdim. Eğitim yılı açılmadan buranın tamamlanması için hazırlıklarımız devam ediyor. Halkımız yapılmasını talep edilecek yerler varsa bize yardımcı olarak bildirmeleri halinde ekiplerimizle incelememiz sonucunda kamu yararı olan yerlerde her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.