HABERLER
Header Resmi
Sarıoğlan Çelenk Sunma Töreni
28 Ekim 2020

Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 97. Yıldönümünü milletçe büyük bir coşku ve gururla kutlamanın heyecanı içerisindeyiz. Bugün Türk İstiklal Mücadelesinin Ulu Önderi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün “En Büyük Eserim” dediği Cumhuriyetimizin ortaya koyduğu değerler etrafında her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetlenme günüdür.
Zira yokluklar ve imkânsızlıklar içinde hiçbir umutsuzluğa kapılmadan, tüm dünyaya vatanseverliğin ve kahramanlığın eşsiz örneklerini sunarak Kurtuluş Savaşını kazanmış ve bizlere bu aziz vatanı emanet etmiş asil ecdadımıza minnetimiz ve sadakat borcumuz vardır.
Devraldığımız bu değerli mirası aynı yüksek ruh ve şuurla her geçen gün daha da güçlendirerek, ülkemizi Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine ve hatta daha da ötesine taşımaya mecburuz.
Ortak bir vatana, ortak bir ülkeye, ortak bir bayrağa, ortak bir istiklale ve demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine sahip olmanın onurunu, şerefini, hiçbir ferdini dışarıda bırakmadan, 83 milyon vatan evladı, daha bir coşkuyla yaşamalıyız.
Demokrasi için, hukuk için, adalet için, üretim için çalışmalı, alın teri dökmeli, birlik ve beraberlik içerisinde demokratik gelişme ve ekonomik kalkınmayı sağlamalıyız.
Bu istikamette emin adımlarla ilerliyor ve gelişiyoruz. Bu vesileyle kanını ve canını, vatanın harcını yapan Aziz Şehitlerimizi, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını minnet ve rahmetle anıyor, Aziz Milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.
Bu haber 887 kez okundu.
Son Haberler
SARIOĞLAN BELEDİYESİ
Şenyurt Mah. Kayseri Cad. No:20 Sarıoğlan / Kayseri
0352 811 20 14
ULAŞIM ( Kroki )
Google Haritalar üzerinden Belediyemize en kolay şekilde ulaşabilirsiniz...
Web tasarım Medyatör