Sarıoğlan "Dik duruş" ve "Demokrasi Nöbeti" ne devam etti
21 Temmuz 2016

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Sarıoğlan ilçesinde 'dik duruş ve Demokrasi nöbeti' taviz verilmeden devam etti. Başarısız darbe girişiminden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın talimatıyla başlayan ve beşinci gününü tamamlayan nöbette, protokol ve Sarıoğlan halkı, devletine, milletine bağlılığını bir kez daha gösterdi.
Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız; "Darbenin ilk gününden bu güne bizleri destekleyen yanımızda olan yanlız bırakmayan, mesele ülke , vatan bayrak, devlet ve memleket meselesi olunca bir yumruk olarak, emanetine sahip çıkan , demokrasisine sahip çıkan, meydanlarımızı boş bırakmayan tüm duyarlı vatandaşlarımızı saygıyla selamlıyorum. İnşallah bu zor günleri çok çabuk atlatarak, ülkenin acilen normalleşmesini temenni ediyorum. Vatandaşlarımızdan biraz daha sabretmelerini ve desteklerine devam etmelerini diliyorum"dedi.