HABERLER
Header Resmi
Sarıoğlan Kaymakamı Doğan ve Başkan Yıldız, esnafla bayramlaştı
19 Eylül 2016

Sarıoğlan Kaymakamı Hasan Doğan ve Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, kurban bayramı ve uzun tatilinden hemen sonra kurulan ilçe pazarında hem esnaf hem de vatandaşlarla bayramlaşırken pazar denetimi de gerçekleştirdi.
Kaymakam Doğan ve Başkan Yıldız, beraberindeki belediye ekibi ile ilçe pazarını gezdiler. Fiyatları, ürünleri denetlediler. Bazı meyve-sebzenin kalitesini kontrol ettiler. Bu arada alışveriş için pazara gelen vatandaşlarla ve satış yapmak için tezgah açan esnafla tek tek bayramlaşarak istek ve önerilerini dinlediler. Bazı esnafı ise uyardılar. Doğan ve Yıldız, vatandaşlar gibi özellikle fiyatların biraz pahalı olduğuna dikkat çektiler. Başkan Yıldız ayrıca, pazar yerinde alış verin yapan vatandaşlarla bayramlaşırken bazılarının oturdukları semtlere göre çeşitli istekleri konusunda da inceletme ve yapma sözü verdi.
Pazar yerinden çıkan İlçe Kaymakamı Hasan Doğan ve  Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, Kayseri caddesi üzerinde bulunan esnafı da tek tek gezdi. Kapı önlerinde oturan vatandaşlarla da sohbet ederek önerilerini dinlediler. Başkanın pazar ve cadde üzerindeki gezi, inceleme ve bayramlaşması sırasında vatandaşların ve esnafın yoğun Kaymakam Doğan ve başkan Yıldız’a yoğun ilgisi dikkat çekti.

Bu haber 1644 kez okundu.
Son Haberler
SARIOĞLAN BELEDİYESİ
Şenyurt Mah. Kayseri Cad. No:20 Sarıoğlan / Kayseri
0352 811 20 14
ULAŞIM ( Kroki )
Google Haritalar üzerinden Belediyemize en kolay şekilde ulaşabilirsiniz...
Web tasarım Medyatör