HABERLER
Header Resmi
SARIOĞLAN'DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI
30 Ağustos 2016

Bu yıl 15 Temmuz darbe girişimi sonrası sade kutlanması kararlaştırılan 30 Ağustos Zafer Bayramı Sarıoğlan'da Atatürk Anıtı'na çelenk konulması ve ilçe kaymakamının tebrikleri kabul etmesi ile devam etti.
30 Ağustos Zafer Bayramı, Hükümet Konağı önünde ilçe Kaymakamı Hasan Doğan, Garnizon Komutanı Eyüp Budak, Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Akıncı, Hakime Funda Ateş, protokol üyeleri ve vatandaşların katılması ile başladı. Çelenk konulmasından sonra, Türk büyükleri ve şehitler için bir dakikalık saygı duruşu ve arkasından İstiklal Marşı okundu. İlçe Kaymakamı Hasan Doğan daha sonra makamında tebrikleri kabul etti.
İlçe Kaymakamı Hasan Doğan, Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız ve bazı protokol üyeleri daha sonra Karaözü mahallesindeki programa katıldı. Burada kitap sergisi açıldı, mahalle muhtarı ve halkın istek, öneri ve şikayetleri dinlendi, ardından yemek yenildi.
Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, herkesin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlarken "Zafer Bayramı'nın tüm milletimize ve silahlı kuvvetlerimize kutlu olmasını diliyorum" dedi.
Bu haber 1873 kez okundu.
Son Haberler
SARIOĞLAN BELEDİYESİ
Şenyurt Mah. Kayseri Cad. No:20 Sarıoğlan / Kayseri
0352 811 20 14
ULAŞIM ( Kroki )
Google Haritalar üzerinden Belediyemize en kolay şekilde ulaşabilirsiniz...
Web tasarım Medyatör