HABERLER
Header Resmi
Sarıoğlan’da Belediye sosyal tesisleri hizmete açıldı
27 Ekim 2016

Sarıoğlan’da bugüne kadar eksikliği hissedilen sosyal tesislerden birini Belediye yeniden düzenleme yaparak halkın hizmetine açtı.

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, daha önce Öğretmenevi olarak kullanılan ve atıl halde duran Büyükşehir Belediyesine ait üç katlı binayı sosyal tesis yapmak için talip oldu. Büyükşehir Belediye Meclisinden olumlu karar çıkmasından üzerine, bina ‘Belediye sosyal tesisi’ olarak düzenlendi. Park ve bahçesi de ele alınarak halkın kullanacağı hale getirildi.

İçinde ikisi süit oda 22 yataklı sosyal tesis içinde, dinlenme ve oyun salonları, banyo-tuvalet, idari bölümler, misafir ağırlama salonu, televizyon ve kütüphane, park ve bahçesi bulunan Sarıoğlan Belediye sosyal tesislerinin açılmasından sonra şimdilik bir personelde idari olarak görevlendirildi. Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, eriyen nüfusun tersine göçle artırılması için çaba gösterdiklerini belirterek, bu sosyal tesisin bile ilçenin önemli bir gereksinimini gidereceğine dikkat çekti. ‘Tesisimiz herkese hayırlı, uğurlu olsun’ diyen Ali Osman Yıldız “Benim hedefimdeki Sarıoğlan’da bu tip tesislerin çoğalması. Sarıoğlan’ın tam bir sağlık-şifa, dinlenme, terapi merkezi olması. Şu ana kadar kıt imkanlarla yaptığımız çalışmalar bile buların ön güzel örnekleri ile dolu” dedi.

Bu haber 2020 kez okundu.
Son Haberler
SARIOĞLAN BELEDİYESİ
Şenyurt Mah. Kayseri Cad. No:20 Sarıoğlan / Kayseri
0352 811 20 14
ULAŞIM ( Kroki )
Google Haritalar üzerinden Belediyemize en kolay şekilde ulaşabilirsiniz...
Web tasarım Medyatör